Hello,

“Due to Curiosity” laat zich het letterlijkst vertalen als “Vanuit Nieuwsgierigheid”. Want nieuwsgierig zijn wij – Mirte van der Nat en Geert Kruijswijk – allebei enorm. Zo hebben we elkaar ook ooit gevonden en zo kijken we graag naar de wereld om ons heen: ruimdenkend begripvol, maar kritisch.

Due to Curiosity’s eerste label is Navigating Stress: een gesprekstoolkit om op een speelse en laagdrempelige wijze te leren omgaan met stress. Door ons gedeelde enthousiasme over het gedachtengoed en de missie bij de toolkit hebben we onze krachten gebundeld. Zo hebben we de toolkit en bijbehorende services werkelijkheid gemaakt.

Met haar designvaardigheden weet Mirte problemen om te buigen in mogelijkheden. Ook weet ze deze tastbaar te maken in de vorm van diensten en producten. Geert is verantwoordelijk voor business development, met als doel het opbouwen van een duurzaam bedrijf met een groot netwerk, dat ook daadwerkelijke impact maakt.

Als team zijn we actief sinds de Dutch Design Week 2021. Heerlijk hoe we nu onze creativiteit, doorzettingsvermogen en enthousiasme kwijt kunnen binnen de ruime mogelijkheden die Due to Curosity biedt!

IMG_5531 (2)

Heb je vragen of wil je samen aan de slag?
neem contact op!


info@duetocuriosity.com